Pizza Tonno e picolla
od V.Šindeláře - Plzeňka U Zelené Ratolesti

Ingredience :
Pizza těsto, pomodoro - rajčatové sugo, mozzarela, tuňák Estass (vaříme z 1.000g) a restovaná cibule. Peče se v peci při 340°C.

Postup :
Kasická příprava pro pizzu - "jednoduché, vydatné a zdravé" jak říká Vašek Šindelář, lze objednat z našeho jídeláku - PIZZA TONNO E CIPOLLA (tuňáková pizza s cibulkou)
Rajčatové sugo, mozzarella, tuňák, cibule 168,-kč - http://www.plzenkacb.cz/czech/jidelni_listek.php

Martin Schleiss & Vašek Šindelář
Děkujeme Martinu Schleissovi & Vašku Šindelářovi za důvěru v našeho tuňáka Estass...

Brigádnice Markéta z Plzeňky Vás s láskou obslouží...

Nechte si chutnat.