Zeleninová polévka s tuňákovými knedlíčky Estass
od Z.Králové - masérka solné jeskyně - www.grotto.cz

Recept:
Zeleninová polévka s tuňákovými knedlíčky Estass

Potřebujeme:
1 ks zauzene tuňákové kousky Estass 170g
zeleninu do polévky : 1 cibulku, 2 vejce, strouhanku, majoránku, sůl, máslo, česnek a tymián.

1.krok:
Na másle osmahneme cibulku, přidáme zauzeného tuňáka a necháme chvilku zatáhnout.

2.krok:
Pak dáme do misky a připravíme knedlíčky, stejné jako játrové. Zde přidány 2 vejce, strouhanka, majoránka, trochu česneku a sůl.

3.krok:
Mezitím uvaříme ze zeleniny vývar, cca 45 min, osolíme a přidáme na špetku nože tymián - výborně dochutí. Pak uděláme knedlíčky a všechny najednou vložíme do vařící se polévky. Po cca 10 min.vyplavou nahoru, zeleninovou polévku ještě zjemníme kouskem másla a máme hotovo.

Servírujeme:
Dobrou chuť.