Domácí tuňákové karbanátky
od Jany Štěpánové - www.tunakovekousky.cz

Domácí tuňákové karbanátky.

Potřebujeme:
1 zauzené tuňákové kousky Estass, 3 ks Gervais natur, 20 dkg sýr Eidam 45%, 2 vejce, strouhanka, sůl, bylinkové koření.

Postup:
Slijeme olej ze zauzeného tuňáka Estass, sýr Eidam nastrouháme najemno, do misky dáme vše dohromady a uhněteme rukou. Strouhanky dáme tolik, aby to nelepilo, sůl a bylinkové koření podle své chuti.

Dále:
Pak vypracujeme podobně velké karbanátky na plech na pečící papír, potřeme vodou a pečeme na 190°C v předehřáté troubě asi 25min. Můžeme i smažit, ale z trouby nejsou mastné.

Závěr:
Podáváme teplé i studené, zde se zeleninovým kuskusem. Dobrou chuť 😊