Zapečené brambory s tuňákem Estass
z FB Prodej tuňákových kousků

Ingredience:
0,5 kg brambor
200 g tuňáka Estass
1 cibulku
4 vejce
máslo, sůl a bylinky dle své chuti

Postup:
Zapékací misku vymažeme olejem. Brambory uvaříme ve slupce do měkka, oloupeme, nakrájíme na kolečka a vyložíme dno zapékací misky, lehce posolíme a dáme další vrstvu - cibulku na půlkolečka, tuňáka a nahoru opět brambory.

Postup:
Rozšleháme 4 vejce a vše rovnoměrně zalijeme, lehce posolíme a okořeníme - zde čerstvý libeček a koření Bylinkové máslo zn.Cibus. Na to položíme na zjemnění plátky másla a pak už jen lehce zapečeme 25 min. v předehřáté troubě na 220°C.

A podáváme, dobrou chuť.
