Chléb s tuňákem Estass a cibulkou




Nechat 30min vyhynout, vybrat formu vaší volby... na chleba, dortovou nebo na věnec či babovkovou. Je dobře formu vyložit pecicim papírem, ve vyhřáté troubě pect na 180^C tak 55-60 minut, při pečení postavit do trouby kostrulek s vodou, perfektní podávat i u grilování, servírovat chléb lze samotný nebo s bylinkovým máslem, nebo čerstvým sýrem. Dobrou chuť.


Hefe zerbröckeln und in einem Schüsselchen mit Zucker und Wasser verrühren. Mehl mit Salz, Knoblauch und Hefewasser unterkneten. Ca. 20 Minuten gehen lassen. Zwiebeln fein würfeln, in 1El Öl leicht anbraten und mit klein gehackten Kapern/Oliven, getrockneten und feingehackten Tomaten/oder Gojibeeren, der Petersilie und dem Thunfisch unter den Teig kneten und nochmals 30 Minuten gehen lassen.
