Zauzené tuňákové kousky v kynutém těstíčku se zeleninou

zelenina dle vlasního uvážení (tady cibule, cuketa, paprika zelená, sušená rajčata), náš tuňák - "Zauzené tuňákové kousky" 170g,

Kynuté těsto - 300g hladká mouka, 20g droždí, 150ml vody, 1 lžíce oleje, 1/2 lžičky soli, tuk na vymaštění plechu, zelenina dle vlasního uvážení (tady cibule, cuketa, paprika zelená, sušená rajčata), kečup, náš tuňák - "Zauzené tuňákové kousky" 170g, nastrouhaný tvrdý sýr.

Mouku smícháme s droždím rozpuštěným sve vlažné vodě s olejem, mírně posolíme, a mícháme tak dlouho, až vznikne vláčné, hladké těsto, které se nelepí na stěny nádoby. Přikryjeme ho utěrkou a 30 min necháme nakynout. Potom těsto znovu zamícháme, rozválíme na vále do jakéhokoli tvaru (improvizace je jen na vás).

Potřít rozválené těsto kečupem, rozložit tuňákové kousky, zeleninu, posypat nastrouhaným sýrem a zabalit

a dát na 180°C 30-40 min do trouby zapéct.

Pak si nakrájíme vzniklý věnec na libovolné části a vychutnáváme lahodnou chuť. :-)

Přejeme dobrou chuť.
